ComplementGaming

UNDER CONSTRUCTION!

I can creep denyyy!

Kategori: Public

Oyo

Jag vet att ni bara längtat efter ännu ett dagligt inlägg från mig.
Laddade ner HoN igår och skaffade ett trialkonto. Eftersom att jag prövat några practice games innan så var det inte ALLDELES för nytt. Men vet ni vad det roligaste var? Att öva sig att creep denya ordentligt!
Nej men helt seriöst så var mappen en hel del "rörigare" mot vad man är van vid. Mer detaljerat och grejer här och där. När jag senare körde en LoL-match så var bland det första jag sade: Det känns som att man klippt gräset här! (och ni som spelat både HoN och LoL förstår nog vad jag babblar om). I överlag var det roligt att spela och team work var nyckelordet. Dock så var jag inte fullt förtjust i de supports som jag lirade, det var nog deras skills som inte var lika attraktiva för mig. Jag vill ju kunna heala och inte ha den som en passiv aura. Ophelia var rolig dock, jag kunde ta två mobs inne i jungeln och spela som. Det ni!

Jag kände mig som en riktig noob vilket är lite härligt ändå. Man får den där känslan av att vilja lära sig och bli bättre!

"HUR KAN JAG CREEP DENYA?!?! O___O"
"A!"
"Var det inte Alt? o,Ô"
"Nej... A"


What made you interested?

Kategori: Public

Howdy hi!

A dude asked me yesterday what made me so interested in PC and video games. So, I thought I could write the answer here too:
I sat in our basement when I was little kiddy while watching my big sis play Zelda - Ocarina of Time. That was sooo fascinating and cool.
Then it started, GameBoy Pocket, Color, Nintendo 64, SNES, PC...
... oh and I really liked puzzles.

What made you interested in gaming?

Gamecore.se - Interview

Kategori: Public

Gamecore.se contacted me and asked me if I wanted to do an interview with them and talk about how it feels like and how it is being a guuuurl gamer. I said yes, so I'll get back to you guys after the interview along with the article when it's done!

"Does the boys treat you different just because you're a girl?!"

I did visit their website and it looks interesting, they also have a community there. Perhaps I'll create an user there.

Kolla så duktig jag är, skriver allt på engelska för mina små vänner i något annat land någonstans!

Number 1 MOBA game?

Kategori: Public

Eh, ja

Så var det där om att jag inte lirar HoN och därför är den här bloggen straight away värdelös och icke läsbar för dessa som spelar. Ni har inte tänkt på att det finns en chans att man prövar spelet? -sigh. Faktum är att jag faktiskt skall lira med några vänner som fick mig att pröva LoL, fniss. Så får vi se hur det kommer att gå. Yarr! Dock har jag prövat spelet innan och var inte sådär sjukt förtjust i just spelkänslan, men vem vet, jag kanske ändrar mig efter några matcher!

Vilket är nummer 1 moba game enligt er? Varför?

PS. Jag är hungrig och klagar över det. Deal with it. BRB skattjakt i kylen/frysen.

Förklaring för de lata!

MOBA = Multi-player online battle arena
HoN = Heroes of Newearth
LoL = League of Legends
Yarr! = Pröva att uttala det, låter du som något annat än en pirat så är det fel